2011-12-16 18:38:19• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Szűz, végre szép nap virradt önre

Napi horoszkóp december 17.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

A beszélgetés, a társaság önnek különösen fontos. Most ráadásul olyan emberekkel hozza össze jó sorsa, akikkel folytatott eszmecseréje szinte átalakítja világnézetét. Sok mindenre ráébredhet, amit eddig csak sejtett.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán túlhajszoltnak érzi ma magát. Vegyen ki egy extra szabadnapot, vagy legalább mondjon le egy kevéssé fontos programot, találkozót. Ma a pihenés, kikapcsolódás aktív formái nem annyira jók. Egy kis lustálkodás még nem bűn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hajszolják, vagy önmagát hajszolja: végeredményben mindegy. Nem kell mindent elvállalnia, amit nem is tart igazán önre szabott feladatnak. A pénz sem lehet elég érv, de ha ráadásul meg sem fizetik, és kedvére sincs, akkor mondjon nemet!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nyugodt napja lehet: a világ akár felfordulhat maga mellett, önt ma akkor sem lehet kimozdítani álmatag nyugalmából. Talán furcsállja is a környezete, de ne bánja, ha akár bolondnak nézik is. A valóság mindig az álmokból nő ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A felületesség lehet a legnagyobb hiba, amit elkövethet. Mostanra talán rájött, hogy ezzel önmagának árt a legtöbbet. Ha képtelen rájönni, hogy mi az, ami igazán érdekli, aminek igazán a mélyére járhat, keressen fel egy asztrológust!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre szép nap virradt önre! Felszabadultnak érzi magát, mintha súlyos terheket vettek volna le a vállairól. Minden oka meg lehet a vidámságra. Valami új van kialakulóban, aminek a régi csak előfutára volt. Nem baj, ha elmúlik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Eredményes és nagyon produktív napra van kilátása. Egy régóta elhúzódó ügyére most végre pontot tehet, mindenkinek megfelelő megoldást találhat. Lehet, hogy ez némi áldozatot is követel öntől, de megéri a nyugalma érdekében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jogi problémái akadhatnak. Szerencsére az ügyei jó kezekben vannak, de ne számítson gyors eredményre. Most a türelem lehet a legfőbb fegyvere. Bízzon abban, hogy az ellenfele unja meg előbb, és adja majd be a derekát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy önbizalomra lesz ma szüksége, aminek jó alapot adnak tapasztalatai. Valóban, ön egyike a legjobbaknak a szakmájában. Miért is utasítaná el a kínálkozó lehetőséget? Vágjon bele bátran, meglátja, a kezdeti nehézségek elmúlnak!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szerelemben nagyon szerencsések lehetnek most a Bak jegyűek. Ön talán kicsit számító, de ez abban épp hogy segíti, hogy tudja, kitől mit várhat. Ha ideig óráig fel is ül a látszatoknak, hamar rájön az igazságra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

 

A viharfelhők gyűlnek a feje felett. Talán valamilyen kötelességét elhanyagolta, s ezért nehezményez önre a főnöke. Az kevés, hogy kedvességgel, ajándékkal akar bevágódni nála. Először tegye a dolgát, s csak azután pitizzen.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

 

Valamilyen anyagi természetű problémájára, mely már régóta nyomasztotta, végre megoldást találhat. Akármilyen nehéz is, mégis tanulságos is lehet ez a dolog. A családi veszekedés csak ürügy egy jó kibékülésre, összebújásra.

 

 

Napi horoszkóp

(asAstronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: